3.3.2013

Sweet as sugar and everything nice

Joskus lapsena syötiin sellaista Trio-jäätelöä: vaniljaa, mansikkaa ja suklaata. Ja paljon mustikkakiisseliä. Vähän vanhempana mansikoita kermavaahdolla. Ja kirsikoita! Pariisissa häämatkalla luumuja punaviinissä. Jäisiä mustaherukoita blenderiin joogatunnin jälkeen. Perjantai-iltaisin rankan työviikon jälkeen vadelmasuklaata. Jos on oikein herkkuperse, voi nämä kaikki yhdistää.
When I was was a child, we used to eat vanilla-strawberry-chocolate ice cream. And a lot of bilberry kissel. When I was a bit older, I preferred strawberries with whipped cream. And cherries! Plums in red wine in Paris is one of my best food memories. I love the sound that frozen black currants make when they are being poured into a blender after yoga class. Dark chocolate with raspberries helps to recover after a tough work-week. What does it look like, if one combines all these delicacies?

 
Ohje / Pattern: Simple Sprinkle by Veera Välimäki
Lanka / Yarn: Novita Isoveli & Garnstudio Drops Nepal
Puikot / Needles: 5 mm Addit

Ruskea on Drops Nepalia, muut langat ovat Isoveljeä, kaikki varastojen kätköistä. Punainen loppui heti alkuunsa, joten korvasin sen välillä vaaleanpunaisella, jota oli yllinkyllin. Lankavarasto pieneni mukavasti ja malli oli huippukoukuttavaa neulottavaa. Parhautta!
The brown yarn is Drops Nepal, all the others are left-overs of Novita Isoveli. I ran out of red yarn so I substituted it with the pink one in some sections. The stripes and short-rows made this really addictive to knit!

3 kommenttia:

  1. Herkullinen huivi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja hyödyllinen näillä säillä. :)

      Poista
  2. Ihana huivi!

    http://made-by-heidi.blogspot.fi/

    VastaaPoista