19.7.2013

Mielenrauhaa

Minulla oli vaatekaapissa muovilaatikko puikoille, ja se oli sellainen ratkaisu, että puikkojen hakeminen tapasi pistää pinnan aina kireälle. Nyt minulla on uusi ratkaisu. Ikean Helmer-laatikosto Antonius-lokerikoilla. Ja uinuvat projektit asuvat roskapöntössä.
I used to keep my knitting needles in a plastic box in my closet. Every time I went to pick needles, I almost lost my mind. I had to find a better storage solution. Here it is. Ikea Helmer drawer with Antonius inserts. And the hibernating projects are hidden in a trash bin.
 

Idea tuli oikeastaan vastaavasta säilytysratkaisusta meikeille, jollaisia on blogimaailma pullollaan. Kuinka onnellinen olenkaan, ettei minulla ole niin paljon kynsilakkoja, että ne tarvitsisivat oman lipaston! (Itse asiassa minulla oli yksi, mutta huomasin tänään, että se on mennyt huonoksi.)
I stole the storage system idea from beauty blogs. Oh, how happy I am that I don't own so many nail polish bottles that I would need to buy a drawer for those, too!

Olen oikeastaan halunnut Helmerin jo kauan, kymmenen vuotta tai jotakin. Ja nyt minulla on se. Mutta mikä väri, valkoinen! Taidan olla tulossa vanhaksi. (Mutta vasta huomenna.)
Actually I have dreamed of Helmer for a long time, maybe for ten years or so. And now I have it. The color choice was quite surprising: white! I think I am getting old. (Tomorrow.)

Kurkistetaan kuitenkin vielä pönttöön. Siellä on ainakin tämä odottamassa ilmojen viilenemistä.
And what can be found in the bin? There is at least this project waiting for cooler weather.

Miten sinä säilytät puikkosi ja tilpehöörisi?
What is your best storage solution for needles and knitting accessories?

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva nähdä säilytysjärjestelmiäsi. :) Eilen juuri kävin Ikeassa ja näin tuon laatikoston ja mietin että mitä voisin sinne laittaa... Tässä yksi oiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oltiinkohan yhtä aikaa? Tuollaiseen voisi kyllä laittaa vaikka mitä, ehkä vaikka lankoja. :)

   Poista
 2. Oi, miten näppärää... Meikäläisen puikot ja virkkuukoukut ynnä muu tilpehöörisälä on sellaisessa isossa kanvaasikorissa olohuoneen lattialla.. Sukkapuikot sentään pystyssä vanhassa keksipurkissa. Olen haaveillut keltaisesta Helmeristä ja nythän sen ostaminen olisi varsin perusteltua, koska saisin kaikki sälät pois tuosta kopasta noin kauniiseen järjestykseen. :-)

  VastaaPoista