5.8.2013

Flower Garden

Työpaikan neulepiirin kevään viimeisessä tapaamisessa oli arpajaiset. Osa porukasta oli ollut langanhankintareissulla Tallinnassa, ja epäilisin, että jokin kiero juoni oli taitanut naisilla olla mielessä, kun olivat päättäneet kyseiset arpajaiset järjestää ja hankkia jänniä palkintoja. Minä voitin nämä.
We had a yarn raffle at out knitting club this spring. I was lucky and won this yarn. Or was it bad luck?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

50% Cotton
30% Acrylic
20% Polyester
59 m = 50 g 

Koko kesän tämä lanka on kaihertanut mielessä. Mitä kummaa tästä tekisi. Melkoinen kammotushan tämä on. Mutta toisaalta... Värit voisivat ehkä jopa olla hieman muodissa. Sopivalla mallivalinnalla näistä voisi tulla jotakin niin kreisiä, että se oikeastaan olisi hienoa. Jotakin, mihin voisi pukeutua Flow-festivaaleille.
I have been pondering the whole summer what to use this yarn for. It is one of those clown barf yarns. On the other hand, the colors could be in fashion maybe? And if I found the right pattern, I might be able to create something so crazy that it would actually be cool. Something to wear at Flow-festival maybe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Ohje / Pattern: Sunyata by Kristen TenDyke
Koko / Size: 40¾"
Lanka / Yarn: Patons Flower Garden
Puikot / Needles: 5.5 mm & 6 mm

Projekti oli todella nopea ja helppo. Ainoa huono puoli tässä on, että lankaa jäi jäljelle melkein kaksi kerää. Mitä vielä? Säärystimet? Hiuspanta? Myssy? Apua?
This was a fast and easy project. The only drawback with the pattern was that I now still have almost two skeins of the yarn. What next? Leg warmers? A head band? A toque? Any ideas?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Kasvimaalla pitäisi käydä useammin.
I should visit my garden more often.

10 kommenttia:

 1. Ompas jännää lankaa... Minuakin odotti kasvimaalla samanmoinen yllätys kaksin kappalein, rankkasade oli tehnyt tehtävänsä ja muuttanut pikkukurpitsat jättiläisiksi :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jännä on hyvä sana: toimii tässä yhtä hyvin kuin esim. arvioksi jostakin ruoasta (varmaan tuosta kurpitsasta tehtyä ruokaa voisi myös sanoa jännäksi, koska eivät taida olla herkullisimmillaan 2,5-kiloisina jötkäleinä...). Vieläpä tupla-annos jättiläiskurpitsoja, huh, otan osaa. :)

   Poista
 2. Järkyttävän kokoinen kurpitsa ja aika järkyttävää lankaakin, tosin lopputulos on yllättävän kiva. Lahjoita ne kaksi kerää jollekin pahaa-aavistamattomalle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko julma idea, ei sillä, ettei olisi ehkä käynyt salaa mielessä. ;) Mutta yritän ehkä kuitenkin olla kiltti. Vaikka olenkin saanut ehkä tusinan hopeisia voileipäkakkuottimia itse lahjaksi, niin ei pahaa karmaa kiertämään.

   Poista
 3. Minä olisin varmaan laittanut vahingon kiertämään, mutta hienosti selvitit esteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ainakin puolet esteistä. :)

   Poista
 4. Vähänkö en osallistu arpajaisiin, jos järjestät ne lähiaikoina ja palkintona on "2 kerää jotakin jännää..." ;D Minen olisi tuosta saanut aikaan mitään noin käyttökelpoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli syytä marinoida keriä muutama vuosi ja sitten, kun vihreä ja persikka ovat ehdottoman poissa muodista, pistetään arpajaiset pystyyn. ;)

   Poista
 5. Aina voi viedä langat keräykseen, tai tehdä niistä jotain ja lahjoittaa lopputuloksen! Niistä voi olla jollekulle paljon iloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Jos tuo ei olisi noin paksua ja akryylistä, siitä voisi tulla sytomyssy tai jotakin lastenklinikalle. Mutta ehkäpä siitä voisi tulla jotakin vaatekeräykseen, pipo lämmittämään jossakin kaukana idässä ehkä, hmmm...

   Poista