17.6.2012

Maevat

Minulla on uudet sukat.Malli: Maeva by Stephanie Bold
Lanka: Drops Fabel

Maeva on hieno sukkamalli. Jotenkin vaatimaton yksinkertaisuudessaan - ja silti siinä on sitä jotakin. Ehkä harmahtavan beige värisävy vielä korostaa sukkien vaatimattomuutta. Kotihiiren sukat siis.

Jos jostakin pitää mussuttaa, niin varsien lisäyksissä käytettävien langankiertojen aiheuttamat reiät häiritsevät. Ne ovat kuin silmät, jotka tuijottavat nilkasta ja pohkeesta. En silti alkanut improvisoimaan. Huivineulonnan jälkeen ajatustyötä vaativa sukkaneulonta hirvitti, mutta onneksi ohje oli säädetty sopivaksi ja idioottivarmaksi monine kaavioineen, joiden tulostaminen kirpaisi. Ainoastaan jalkaterän pituudessa improvisointia tarvittiin, ettei sukista olisi tullut liian isot, ja tuurilla tulikin sopivat. Hurraa! Näillä silmukkaluvuilla taitaa tulla lisääkin sukkia. Fabelia on nimittäin talven Drops sukkajuhlilta hamstrattuna melkoinen määrä. Ehkäpä sitä täytyy tuhota jopa tähän.

KIP-viikon viralliset kippailut nukuin ohi, mutta Maevat saivat sentään huomiota rautatieasemalla. KIP-viikko olkoon joka viikko.

2 kommenttia: