10.8.2012

Olympiahuumaa

En virallisesti osallistu Ravelrympicseihin, koska en uskonut yht'äkkiä innostuvani Olympialaisista ja jämähtäväni kotisohvalle neulomaan. Toisin kävi. Judo, painonnosto, trampoliinihypyt ja kouluratsastus ovat yllättäen vieneet sydämeni, ja samalla sitä on ennättänyt itsekin urheilla puikkojen ja koukkujen kera.

Ensimmäinen lajeista meni voimailun puolelle: kympin koukulla trikookudetta keskisormi rakoilla. Tuloksena Juhannusruusu (noh, voi ne kukkia ne näin loppukesästäkin) myrskyn sinisenä a.k.a. Juhannusmyrsky-matto.


Myös hieman pienempää koukkua on käytetty, ja Afrikan kukista alkaa muodostua viltti, mutta koska eräällä on heikohko kolmiulotteisen hahmottamisen kyky, on viltin kanssa välillä menty aika mielenkiintoisiin pintaratkaisuihin. Voihan heksagoni.

Piristävänä väliprojektina tekaisin ihanaisen Anjan, joka olikin melkoinen pikajuoksu. Kun näin tämän myssyn ohjeen Knittyssä, tiesin heti, että se on pakko toteuttaa. Hassunhauskoja tupsupipoja ei voi olla koskaan liikaa, vai mitä? Investoin jopa tupsukehikkoihin, kun laiskotti niin kovin. Langat Jollerista ja tiedot Ravelryssä.


Uusi kamera halusi kuvaan...

...kuin myös uusi neulontahenkinen taulu, "Suuria suunnitelmia". Tämä on Joutomaan, jolla on näköjään parhaillaan näyttely Suomen ihanimmassa kaupungissa.

Nyt legendaarinen lomaflunssa on vienyt voimat, joten ei auta kuin suunnata takaisin sohvannurkkaan tuijottamaan Olympialaisia puikkojen kanssa. Ja Paulien.

3 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen, ko sormet on rakoilla ton virkkauksen jäljiltä, kude on älyttömän painavaa. Toi hattu on upea, mielettömän kaunis vrsio tosta ohjeesta!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Hatusta tuli jopa vähän julkkis: http://knittyblog.com/2012/08/first-fall-wips-contest/. :)

    VastaaPoista