28.7.2012

Hankintamatkalla Tallinnassa

Käväisimme kesälomareissulla Tallinnassa, ja matkaan sisältyi toki pakollinen lankakauppakierros.

Ensimmäisenä kohteena oli legendaarinen Karnaluks. Salaperäinen kauppa K.A. Hermanni -tiellä löytyi yllättävän helposti...

 

... ja melkoinen paratiisihan tuolla sisällä odotti.


 Jollakulla taisi olla punainen päivä, kun kotiin lähti tällainen setti:Vadelmanpunaisista Stepeistä tullee Fine van Brooklynit, joista olen jo pitkään haaveillut.

Karnaluksin kanssa samoilla seuduilla (Tartu mnt. 60) sijaitsee melko söötti Wool & Woollen aka Lõng ja Lõngast. Ihana ja edukas Shetlanninvilla oli sävy sävyyn rouhean ulkoseinän kanssa.Pronksi Lõngapoodin tiesin muuttaneen osoitteeseen Aia 4, ja sieltäpä se lopulta löytyikin, vaikka oli melko piilossa jalkine- ja matkamuistoliikkeiden takana. Aikas herkullisia villoja, vai mitä? Itse nappasin matkaan tosin vain Any-sukkalankaa.


 Lopuksi piti vielä käväistä Jolleri käsitöökamberissa, josta nappasin mukaan lampaantuoksuista Aade Lõngia ja porkkanan väristä Teeleä.


Oih, kuinka mieli lepääkään, kun saa näpräillä ihania villoja, unet hienossa hotellissa, neonpinkkiä kynsilakkaa, taidetta, lettuja, halpaa olutta ja kahvia söpöistä eriparikupeista.

Ja kas, tunnen kuinka ihanainen syyskesän innostus valtaa minut hiljalleen, helteestä huolimatta. Ehkäpä ne UFO-Cthulhutkin valmistuvat vielä ennen ensilunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti