27.4.2013

I have weird memories of you wearing long red socks

Voi, Fine. Rakastuin sinuun ensisilmäyksellä ja tiesin, että minun on saatava sinut omakseni. Kului aikaa. Suhteestamme tuli hankala. En enää tiennyt, halusinko sinua ollenkaan, mutta päättäväisyyteni vuoksi taistelin. Ja nyt olet vihdoin siinä. Ihastuttavine pyöreine muotoinesi. Tiedän, ettemme oikein sovi yhteen, mutta kai sinusta on pakko pitää. Edes vähäsen.
Oh, Fine. I fell in love at first sight, and I knew I had to get you. As time went by, our relationship became complicated. But I couldn't give up. Now you are here. I know we are not really meant for each other. Still, there is something irresistible in your curvy beauty.


Ohje / Pattern: Fine van Brooklyn by Ilona Korhonen (Neulekirja)
Lanka / Yarn: Austermann Step Classic
Puikot / Needles: 2 mm (KnitPro Karbonz <3)
 

"Jos nyt tapaisin sinut sellaisena kuin kerran olit, nipistäisin armotta sinua korvasta ja läimäyttäisin isällisesti sievää takamustasi. Mutta ehkä sittenkin väistäisin tummansinistä loistavaa katsettasi.”

8 kommenttia:

 1. Ne on kauniit! Tuo malli on kyllä kiva, haluaisin itsekin nuo tehdä. Ihailla täytyy, että olet jaksanut 2 mm puikoilla näin pitkät sukat tikutella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malli on jotenkin söpö, mutta minulla nämä löpsöttää kummallisesti nilkoista (siksi tälläiset "tuntuuko joskus siltä, että on pakko nostaa jalat ylös" -poseeraukset), ja tuo varsi on aika armoton käsialalle. Pakko oli tarttua 2 mm puikkoihin, kun jotenkin tuo Step tuntui kamalan ohuelta joustimeen. Tikuttelin näitä osin jopa kahteen otteeseen, kun luin ohjeen vähän hätäisesti ja tein kärjen ensin ihan väärin. Mutta valmistuivatpa lopulta.

   Poista
 2. Minä olen tehnyt joskus nämä http://www.ravelry.com/patterns/library/paraphernalia

  Yhdet minun lempisukistani olivat, kunnes kuluivat puhki suurin piirtein koko jalkapohjasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä kauniit. Ehkä sitten joskus, kun tekee taas mieli tarttua palmikkopuikkoon... :)

   Poista
 3. Mahottoman ihanat!

  Hilpeää Vappua :)

  VastaaPoista
 4. Tuotapa minä en ole (vielä) tullut neuloneeksi: joustinta myös sukan pohjaan. :) Jotenkin aina ajatellut, että se tuntuisi jalan alla, ohuessakin langassa. Mutta täytyypä kokeilla.

  Onnea voittajalle, hienot sukat ne on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ensinhän neuloin pohjan sileänä. Sitten yritin tavata ohjeesta, että pitikö olla sileää vai joustinta, ja koska ei mainittu, että sileää, niin tein uusiksi joustinta (kun piti joka tapauksessa purkaa olennaisemman virheen vuoksi). Yritin vakoilla ravelrystä jalkapohjakuvia, mutta jostain kumman syystä se ei ole suosittu kuvakulma sukkakuvauksessa. Piti korjata tilanne kuvaamalla pohja. Että en kyllä tiedä, onko oikein, mutta näin on. Nih. Ei tuo joustin tunnu, muttei myöskään näy, joten enpä tiedä, onko sillä loppujen lopuksi suurta merkitystä. :)

   Poista