4.5.2013

Helminauhalapaset / Pearl Chain Mittens

Olen neulonut lapaset. Kyllä, lapaset, tähän vuoden aikaan. Ja tulevat tarpeeseen, sillä aamun työmatkapyöräilyt ovat vielä aika hyisiä. Raynaud-sormet kiittävät kirjoneuleesta.
I have knitted mittens. I know, it is not the mitten-knitting-season. Nevertheless, when I ride my bicycle to work at half past seven in the morning and the temperature is about zero centigrades, my hands are freezing.


Ohje / Pattern: Pearl Chain Mittens by handepande
Lanka / Yarn: Novita 7 veljestä
Puikot / Needles: 2.5 mm (KnitPro Cubics)
Tykkään näistä väreistä, etenkin tuo vaalea turkoosi on ihan pop! Ei mitään havaintoa, mistä se on lankalaatikkoon päätynyt. Ruskea lanka on värjätty kuusenkävyillä. Ja tämä lapasmalli on juuri niin koukuttava kuin sanotaan.
I love the colors, especially the turquoise. The brown yarn is hand-dyed with spruce cones. And this pattern is really addictive!

 

Operaatio seiskaveikkavarastojen tyhjennys jatkuu. Työn alla on hyvänmielensukkia. Tekisitkö sinäkin?

10 kommenttia:

 1. Voisinpa vaikka tehdäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin väriset on nämä sinun helminauhalapaset. Pitääpä pistää korvan taakse tuo hyvänmielensukkien keräys... Seiskaveikoista on halu päästä eroon täälläkin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten iloiset lapaset! :) Olen lupautunut neulomaan sukkia/tossuja hoivakotiin, mutta neulon kyllä muutakin hyvää mieltä, jos vaan ennätän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hoivakotitossuprojekti kuulostaa myös mielenkiintoiselta.

   Poista
 4. Kivat lapaset! Hyvä väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän piti aluksi purkaa hurjempia väriyhdistelmiä, mutta onneksi oli vielä melko kattava värivalikoima varastossa. :)

   Poista
 5. Oi! Nää on ihanat!! Täällä on muutenkin kaikkea inspiroivaa, liityin heti lukijaksi! :) saa tulla kurkkaamaan myös minun käsityöblogiani osoitteeseen http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun löysit tänne. Olen tainnut joskus käydä kivaa blogiasi katselemassakin. Iso rispekt erityisesti ompeluksillesi; kyllä on hienoa, kun taitoa löytyy.

   Poista