12.5.2013

Laventelia / Lavender

Oli lapsettomien lauantai. Valitsin lankalaatikosta synkimmän ja ahdistavimman sukkalankakerän ja loin silmukat vauvan sukkiin vain testatakseni, miltä se tuntuu. Auringonpaisteeesta huolimatta istuin sisällä koko päivän ja neuloin. 
The Saturday before Mother's Day is the Infertility Awareness Day. So I picked the most depressing sock yarn from my stash and casted on baby socks just to try how it feels. Despite the most beautiful weather I stayed indoors the whole day and knitted.



Sukista tuli aika isot, koska en käyttänyt suositusta pienempiä puikkoja. Ja yllätyksekseni ihan tylsät neuloa. Mutta ihan nätit laventelisukat. Ne etsivät kotia. Jos tarvitset, niin kerro.
The socks turned out quite big since I used the 2.5 mm needles recommended in the pattern and I am a loose knitter. To my suprise, they were really boring to knit. They are pretty, though. The little lavender socks.

Laventeli rentouttaa ja alentaa verenpainetta, hoitaa haavoja ja kipua.
Lanvender relaxes and reduces blood pressure, heals wounds and relieves pain.

Hyvää äitienpäivää!
Happy Mother's Day!

8 kommenttia:

  1. Juu, eihän nuo junasukat kovin jännittävää neulottavaa ole, mutta lopputulos on kyllä suloinen! Kauniin väristä lankaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä oli yllättynyt, kuinka paljon aikaa tuohon suttaantui. Nurin neulominen kun on minulle vähän nihkeää. Mutta ehkä täytyy vaan treenata. :) Ovelaa lankaa on kyllä tuo, vielä pitäisi keksiä melkein 50 grammalle jotakin sopivaa käyttöä, hmm...

      Poista
  2. Joku saa tuosta ihanan sukkaparin ja lämpimät varpaat. :)

    VastaaPoista
  3. Vastasin. Tuletko vastavuoroisesti kerämään minulle dataa huomenna klo 11-11.20? ;) Ei vaan, tsemppiä urakkaan!

    VastaaPoista
  4. Hehei!

    Kävin täällä vähän vakoilemassa Kahelin kesävaihdon parini juttuja ;-)

    VastaaPoista