9.5.2013

Totally nuts

Toukokuu on MadMay, eli omistettu ihanista ihanimmille Madelinetoshin langoille. Tein pipon ja kaulurin Tosh DK:sta ja olen hullaantunut täysin.
MadMay is here, so let's knit with Madelinetosh's lovely yarns. I made a beanie and a cowl out of Tosh DK. I am madly in love. 


Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että kauluri (uu, inhoan sanaa, koska tulee mieleen ne lapsuuden hikiset valkoiset rötväkkeet, olisiko tuubi- tai lenkkihuivi kuvaavampi?) valmistui jo vapun aattona. Yllätyksekseni mies tykästyi siihen myös, pitänee tehdä toinen tummemman värisenä.
To be honest, the cowl was finished already in April, not in MadMay. To my suprise, my hubby liked it, too. I will probably knit another one in a darker colour.


Ohje / Pattern: honey cowl by Madelinetosh
Lanka / Yarn: madelinetosh tosh dk in Glazed Pecan
Puikot / Needles: 5 mm (Addi)

Erityisesti pipoa tehdessä lanka pääsi kerrassaan oikeuksiinsa. Taivaallista neulottavaa. Ja pähkinäinen väri sopii aika hauskasti tähän malliin.
In my opinion, this yarn is perfect for this hat pattern. The stitch definition is great, and I think the bobble's look a quite nice in this nutty colour. And oh, what a pleasure to knit.


Ohje / Pattern: Tears of Bronze by Po Lena
Lanka / Yarn: madelinetosh tosh dk in Glazed Pecan
Puikot / Needles: 3 & 3.75 mm (Grandma's old magic dpns & Addi)

En ole koskaan aiemmin toivonut, että tulisi takatalvi, mutta nyt...
I have never before wished that the winter would have last a bit longer...

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti! Älä nyt kuitenkaan takatalvea enää toivo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noh, ehkä juuri ja juuri maltan odottaa ensi talveen, että nämä neulomukset pääsevät tositoimiin. :D

   Poista
 2. Hei!

  Eksyin blogiisi, aivan ihania neuletöitä! Tykkäsin esimerkiksi noista Daphne-sukista. Minullakin on se sukkakirja, täytyypä muistaa tuo sukkamalli. Lankaa vaihtamalla niistä tulee tosiaankin aivan erilaiset. Ja kiva nähdä erilaisia helmiketkulapasia. Minäkin tein yhdet ja eri värejä käyttämällä niistäkin saa aivan erityyppiset. Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Daphne ei taida olla kirjoissa, on ollu sukkaklubimallina, mutta tosi kiva malli on (Cookie A:lla kauniita malleja riittää, voi kun ehtisi useampia neulomaan). Minustakin on kiva nähdä erilaisia pearl chain versiota - sinun versiosi on tosi kaunis. Mukavaa kevättä sinnekin!

   Poista
 3. Oijoi, miten tyylikäs kokonaisuus! :) Neulepinta on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen yrittänyt oikein keskittyä tekemään jotakin hillittyä ja tyylikästä. Usein kun tuppaa lipsahtamaan sille "kaikki ihanat värit mulle heti ja paljon tupsuja" -linjalle, joka ei sitten ihan kaikissa tilanteissa anna ehkä asiallista, aikuista ja uskottavaa kuvaa. :D
   Tuo neulepinta on kyllä ihmeellinen, mitään pingotusta tai höyrytystä en tehnyt. Tästä langasta kun joskus raaskisi tehdä neuletakin...

   Poista
 4. Ensimmäistä kertaa blogivierailulla. Kivan näköisiä neulomuksia.

  VastaaPoista