8.4.2014

Rock Island

Vihreä pitsihuivini oli niin piristävä, että se innoitti minut kaivamaan erään ikuisuuksia keskeneräisenä hylätyn projektin esille. Pitsihuivi oli sekin: punainen, vähän raivostuttava neulottava. Sen neulominen osoittautui pitkän marinoinnin jälkeen kuitenkin lopulta ihan kivaksi.
I was so inspired by lace knitting that I found myself finalizing another lace shawl, which had been waiting its turn in the pile of UFOs for almost a year. This red shawl had driven me mad earlier, but now it actually turned out to be quite a nice project.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohje / Pattern: Rock Island by Jared Flood
Lanka / Yarn: Rowan Fine Lace
Puikot / Needles: 4 mm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ei ole lempparihuivini, ja saattaa ehkä mennäkin jollekulle muulle. Joka tapauksessa projektin valmiiksi saaminen on kyllä aina hienoa, erityisesti tällaisen projektin.
This is not going to be one of my favorite shawls. Maybe I'll give it to someone else. Anyway, it is always a wounderful feeling to finish a project, at least a project like this one.


4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen. Rock Island oli ehkä raivostuttavin neulottava ikinä. Mutta upea on valmis huivisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja juu, on se kumma, kuinka näin yksinkertainen huivi jaksaa raivostuttaa. Tai en edes oikein tiedä, miksi se raivostutti, ohje sinänsä on aika nerokas. Tuo keskiosan pitsi oli minulle se hankala paikka, mutta kun sen sai alulle ilman virheitä, niin se sujuu kyllä vallan helposti. Ja pitsin jälkeen huivi on aika tylsää ainaoikeaa, mutta sitäkin helpottaa, että kerrokset lyhenevät koko ajan. Melkein tekisi mieli tehdä toinen, kivemmasta langasta. Ehkä joskus.

   Poista
 2. Ja väri on niin ihana! :)

  VastaaPoista